Aşk Sözleri, En Güzel Aşk Sözleri

Aşk Sözleri Ne Demektir, Aşk Sözleri Kime Yazılır, Sevgiliye Aşk Sözleri, Güzel Sözler, Güzel Sözler 2014, En Güzel Aşk Sözleri 2014. En Güzel Aşk Sözleri 2014 , En Güzel Aşk Sözleri 2014 indir, Sevgiliye En Güzel Aşk Sözleri 2014, Aşıklar için En Güzel Aşk Sözleri, En Güzel Sözler, En Yeni Güzel Sözler, Anlamlı Güzel Sözler, Güzel Sözler Anlamlı, Sevgiliye Güzel Sözler, Sevgiliye Aşk yazmak Bu soruların hepsinin cevabı az çok bildiğiniz üzere aynı kapıya çıkmaktadır. Öncelikle Aşk nedir? Aşk bir insanın kısacası duygularının tavan yaptığı dönemidir.


Peki bu duyguların tavan yapması dönem dönem mi oluyor? tabiki hayır.. Örneğin; İlkokul aşkı lise aşkı gençlik aşkı sayarsak bir çok aşk dönemi yaşıyor insan. Peki insan aşık olduktan sonra ne yapıyor? İnsanlar kız erkek farketmez aşık oldukları zaman duygu patlaması yaşayarak sevdikleri insanlara durmadan güzel sözler, aşk sözleri yazıp dururlar. Hayatı boyunca iki kelime bile yanyana getiremeyecek insanlar bile aşk sözleri yazmaya başlarlar. Bazen o iki kelime bile yanyana

getiremeyecek insanın yazdığı cümlelere bakınca '' Yok Canım Daha Neler!'' bile diyebilirsiniz.


Çünkü aşk öyle bir duygudur ki insanın sevdiğine aşk sözleri yazması için aklını çalıştırması gerektiği yerde belkide hayatında hiç inanamayacağı şekilde kullandırıyordur. Şahsen Aşık olupta sevdiği insana Aşk sözleri yazmayan kimse görmedim.. Hadi bakalım sevdiğinize yazacağınız en güzel aşk sözlerini yazalım :)

Sizlerde bizlere katılıp yazabilirsiniz. Bize Katılmak için aşağıdaki linke tıklayınız.. :)


En Güzel Aşk Sözleri

Reklam

Sohbet Odaları

Sponsor

2 Ekim 2014 Perşembe

2014 Facebook Kurban Bayramı Mesajları

Kurban Bayramı Sözleri, Kurban Bayramı Mesajları, Yeni Kurban Bayramı Sözleri Kısa yer alır. Kurban Bayramı Sözleri, Kurban Bayramı Mesajları, Yeni Kurban Bayramı Sözleri Kısa, 2014 kurban bayramı, 2014 Facebook Kurban Bayramı Mesajları, Kısa En Güzel Kurban Bayramı Mesajları 2014, 
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle.
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun.
Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Allah’ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu kurban bayramın mübarek olsun.
Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun.
En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak ‘merhabadır’ bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.
Kurban Bayramı’nızın büyük bir mutlulukla gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğiyle iyi bayramlar.
Sevap kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı’nızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz. İyi Bayramlar.
Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.

Sohbet Sitemiz: Sohbet Odaları

Forum Sitemiz: Forum Sitesi

Daha Fazlası İçin: Güzel Sözler ve Mesajlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet