Aşk Sözleri, En Güzel Aşk Sözleri

Aşk Sözleri Ne Demektir, Aşk Sözleri Kime Yazılır, Sevgiliye Aşk Sözleri, Güzel Sözler, Güzel Sözler 2014, En Güzel Aşk Sözleri 2014. En Güzel Aşk Sözleri 2014 , En Güzel Aşk Sözleri 2014 indir, Sevgiliye En Güzel Aşk Sözleri 2014, Aşıklar için En Güzel Aşk Sözleri, En Güzel Sözler, En Yeni Güzel Sözler, Anlamlı Güzel Sözler, Güzel Sözler Anlamlı, Sevgiliye Güzel Sözler, Sevgiliye Aşk yazmak Bu soruların hepsinin cevabı az çok bildiğiniz üzere aynı kapıya çıkmaktadır. Öncelikle Aşk nedir? Aşk bir insanın kısacası duygularının tavan yaptığı dönemidir.


Peki bu duyguların tavan yapması dönem dönem mi oluyor? tabiki hayır.. Örneğin; İlkokul aşkı lise aşkı gençlik aşkı sayarsak bir çok aşk dönemi yaşıyor insan. Peki insan aşık olduktan sonra ne yapıyor? İnsanlar kız erkek farketmez aşık oldukları zaman duygu patlaması yaşayarak sevdikleri insanlara durmadan güzel sözler, aşk sözleri yazıp dururlar. Hayatı boyunca iki kelime bile yanyana getiremeyecek insanlar bile aşk sözleri yazmaya başlarlar. Bazen o iki kelime bile yanyana

getiremeyecek insanın yazdığı cümlelere bakınca '' Yok Canım Daha Neler!'' bile diyebilirsiniz.


Çünkü aşk öyle bir duygudur ki insanın sevdiğine aşk sözleri yazması için aklını çalıştırması gerektiği yerde belkide hayatında hiç inanamayacağı şekilde kullandırıyordur. Şahsen Aşık olupta sevdiği insana Aşk sözleri yazmayan kimse görmedim.. Hadi bakalım sevdiğinize yazacağınız en güzel aşk sözlerini yazalım :)

Sizlerde bizlere katılıp yazabilirsiniz. Bize Katılmak için aşağıdaki linke tıklayınız.. :)


En Güzel Aşk Sözleri

Reklam

Sohbet Odaları

Sponsor

14 Ekim 2014 Salı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İle ilgili güzel sözler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İle ilgili güzel sözler, kısa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İle ilgili güzel sözler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İle ilgili güzel sözler kısa, yeni 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İle ilgili güzel sözler, En güzel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İle ilgili güzel sözler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İle ilgili güzel sözleri

Sizlerde sınıflarınızdaki panolarda 29 ekim Cumhuriyet bayramıyla ilgili sözler paylaşmak istiyorsanız sayfamız tam size göre bir yer! Güzel sözler olarak size işte fırsat! 29 Ekim Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun şiirleriniz ve güzel sözlerini bol olsun!

ATATÜRK DİYOR Kİ

Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister.

***

Benim nâçiz vücudum birgün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

***

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

***

Biz doğrudan doğruya milletseveriz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı, Türk topluluğudur.

***

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftandır. Samimî ve meşru olmak şartıyla, her fikre hürmet ederiz. Her kanaat bizce muhteremdir.

***

Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.

***

Cumhuriyet rejimi demek, demokrasi sistemiyle devlet şekli demektir.

***

Cumhuriyet, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir.

***

Bugünkü hükümetimizin, devlet teşkilatımızın doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki onun adı Cumhuriyettir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet